Adli Tıp raporu tamamlandı: 4 kardeşin ölün nedeni siyanür zehirlenmesi

Adli Tıp raporu tamamlandı: 4 kardeşin ölün nedeni siyanür zehirlenmesi

Adli Tıp Kurumu, Fatih'te 4 kardeşin siyanür zehirlenmesi sonucu öldüğünü açıkladı.

İstanbul Fatih’te yoksulluk ve geçim sıkıntısı nedeniyle yaşamlarına son veren 4 kardeşin ölümüyle ilgili Adli Tıp Kurumu incelemesini tamamladı. İnceleme sonucunda 4 kardeşin siyanür zehirlenmesi sonucu yaşamını yitirdiği belirlendi.

NE OLMUŞTU?

İstanbul Fatih’te Molla Gürani Mahallesi Oğuzhan Caddesi’ndeki bir evde yaşayanlara ulaşılamadığı ihbarı üzerine adrese giden polis ekipleri, Cumhuriyet savcısının talimatıyla girdikleri dairenin kapısında “Dikkat siyanür var, polisi arayın, içeri girmeyin” notuyla karşılaşmıştı.

Yapılan incelemede Cüneyt (48), Oya (54), Kamuran (60) ve Yaşar Yetişkin (56) kardeşlerin hayatını kaybettiği belirlenmiş, kapıdaki not ve evdeki koku nedeniyle ortamda kimyasal madde olması ihtimaline karşın AFAD ve polis ekiplerince yaklaşık 2,5 saat inceleme yapılmıştı.

4 kardeşin yoksulluk ve geçim sıkıntısı nedeniyle intihara sürüklendiği ifade edilmişti.

İncelemenin ardından cesetler, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderilmişti.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN