Adliyede korona alarmı! Hakim ve personel karantinaya alındı, duruşmalar durdu

Adliyede korona alarmı! Hakim ve personel karantinaya alındı, duruşmalar durdu

Aydın'ın Kuşadası ilçesi adliyesinde, 2'nci Asliye Ceza Mahkemesi'nin hakim ve personeli, Kovid-19 nedeniyle karantinaya alındı. Duruşmalara ise 14 gün boyunca ara verildi.

Kuşadası'nda görevli hakimin annesinin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıkınca 2'nci Asliye Ceza Mahkemesi personeli, karantinaya alındı. Söke Adli Yargı İlk Derece Adalet Komisyonu, hakim, katip ve mübaşiri karantinaya alınan mahkeme için dün toplandı.

DURUŞMALARA 14 GÜN ARA

Toplantı sonucu mahkemenin karantinaya alınıp, kapatılmasına ve duruşmalara 14 gün süreyle ara verilmesine karar verildi.

Adalet Komisyon, kararını Aydın Barosu üyelerine mesajla bildirdi. Mesajda, "Söke Adli Yargı İlk Derece Adalet Komisyon Başkanlığı'nın 30 Eylül 2020 Tarih ve 2020/1250 Muh. sayılı kararı gereğince Covid-19 pandemisi nedeniyle Kuşadası 2. Asliye Ceza Mahkemesi kalem personel ile birlikte 14 günlük karantinaya alınmış olup, mahkeme ve kaleminin kapalı kalacağı, duruşmaların yapılmayacağını meslektaşlarımızın bilgisine önemle duyurulur" denildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN