Bu maçların kaybedeni yok

Bu maçların kaybedeni yok

14

ATSO Spor Oyunları’nda futbol müsabakaları, Afyonkarahisar Kocatepe Spor Kompleksi’nde başladı. Ön eleme turunda yapılan iki maçın ardından galip gelen takımlar, mağlup olan takımlara madalya takarak sporun dostluk anlamına geldiğini hatırlattı.

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası tarafından geleneksel hâle getirilen ve bu yıl 14’üncüsü düzenlenen ATSO Spor Oyunları’nda futbol müsabakaları, Kocatepe Spor Kompleksi’nde başladı. Ön eleme turunda Afyonkarahisar PTT İşletme ve Dağıtım A.Ş.-Botaş Nehir Tekstil ve Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi-Özkanlar Ağaç Ürünleri takımları karşı karşıya geldi.7’şer kişilik takımlarla, 25’er dakikalık iki devre usulü oynanan maçlarda PTT ve AFSÜ, rakiplerini mağlup ederek bir üst tura çıktı. Maç sonunda, sporda eşine az rastlanan bir dostluk ve centilmenlik örneği sergilendi. PTT ve AFSÜ, galip geldikleri Botaş Nehir Tekstil ve Özkanlar Ağaç Ürünleri takımlarının oyuncularına madalya taktı.

AFYONKARAHİSAR/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN