Eylül Ayı Halk Günü Toplantısı yapıldı

Eylül Ayı Halk Günü Toplantısı yapıldı

Afyonkarahisar’da vatandaşların daha güvenli ve huzurlu bir ortamda yaşamalarını sağlamak, istek, öneri ve şikâyetlerini dinlemek amacıyla her ay düzenli olarak yapılan Halk Günü Toplantısı Vali Mustafa Tutulmaz’ın başkanlığında gerçekleştirildi

Valilik Toplantı Salonu’nda yapılan Halk Günü Toplantısı’na Vali Mustafa Tutulmaz’ın yanı sıra Vali Yardımcısı Dr. Mehmet Boztepe ile ilgili kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Toplantı öncesinde konuşan Vali Mustafa Tutulmaz “Halkımızın istek, talep ve önerilerini dinlemek ve onlara çözüm yolları üretmek adına eylül ayı Halk Günü Toplantısında yine sizlerle beraberiz. Burada il müdürlerimiz, vatandaşlarımızın problemlerini ilk ağızdan dinleyecek. Çözebildiklerimizi burada çözeceğiz. Çözemediğimiz problemleri de ilgili kurumlara aktararak bir şekilde çözmeye çalışacağız. Siz hemşerilerimizle bir araya gelmek, problemlerinizi bir şekilde kavramaya çalışmak ve çözüm üretmek bizim için en büyük kazanımdır. Yalnız her toplantıda söylediğimiz gibi bizlerden kamudan iş talebiniz olmasın. Kamuda işe girmenin yöntemleri belirlidir. Önümüzde ki haftadan itibaren Toplum Yararına Çalışma Programı (TYP) başvuruları başlayacaktır. Kamudan iş talebi olanlar ancak bu şekilde kısa süreli çalışabilirler. Bunun dışında hiç kimseye kamuda kalıcı bir iş vermememiz mümkün değildir. Ben katılımından dolayı herkese teşekkür ediyor, söz vatandaşlarımızındır diyerek vatandaşlarımızı teker teker dinlemek istiyoruz” dedi.Konuşmasının ardından vatandaşlara sırasıyla söz veren Vali Mustafa Tutulmaz, kendisine iletilen talep, şikâyet, sıkıntı ve önerileri dinledi, çözüm üretmeye çalıştı. Vali Tutulmaz gerekli gördüğü hususlarda ilgili kurum müdürlerine talimatlar vererek gereğinin yapılmasını istedi.

AFYONKARAHİSAR/İHA


(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN