Sandıklı’yı ziyaret edenlere ücretsiz tur

Sandıklı’yı ziyaret edenlere ücretsiz tur

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde bulunan Hüdai kaplıcalarına gelen misafirlere ücretsiz tur düzenlenerek ilçenin tanıtılmasına katkı sağlanıyor

Konuyle ilgili bilgi veren Otel Genel Müdürü Veli Karaca, Sandıklı’ya ekonomik ve kültürel anlamda kazandırmaya devam ettiklerini belirtti. Karaca, "Misafirlerin Sandıklı’yı tanıyıp alışveriş yapmaları için belediyemiz ile işbirligi yaparak onlara ücretsiz Sandıklı turu düzenliyoruz. Rehber eşliğinde otobüslerle düzenlenen turda, ilçemizin tarihi ve kültürel değerlerini tanıtıyoruz. Yunus Emre ve Hocası Tabduk Emre Türbesi, Hisar Kalesi ve Ulu Camii konuklara tanıtılırken, misafirlerimizin ilçemiz esnafından alışveriş yapmasını sağlıyoruz. İlçemiz çarşısını gezen konukların lokum, sucuk ve leblebimize yoğun ilgi göstermesi bizi memnun ediyor. Destek ve yardımları için Sandıklı Belediye Başkanımız Mustafa Çöl ve Sandıklı Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğüne teşekkür ederim” dedi.

AFYONKARAHİSAR/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN