Zabıta, esnafa karanfil dağıttı

Zabıta, esnafa karanfil dağıttı

Afyonkarahisar Zabıta Müdürü Murat Gürsan ve beraberindeki zabıtalar kuruluşlarının 192’nci gününde kent esnafına karanfilli sürpriz yaptı

Afyonkarahisar’ın en işlek cadde ve sokaklarındaki esnafları ziyaret eden Müdür Gürsan ve zabıta müdürlüğü ekipleri, esnafa hayırlı işler diledi. Farkındalık oluşturmak ve zabıtanın en köklü kuruluşlardan birisi olduğunu esnaflara ve halka anlatmak için ziyaretlerde bulunduklarını belirten Gürsan, zabıtaların sadece yasalar çerçevesince ceza kesen bir kuruluş olduğunu vurguladı. Zabıta teşkilatının 192’nci yılını kutladıklarını hatırlatan Gürsan, "Eylül ayı Zabıta Haftası olarak ilan edilmiş. Biz de bunu esnafımızla birlik ve beraberliğimizi göstermek amacıyla kendilerine hayırlı işler temennisinde bulunarak esnaf ziyaretlerini gerçekleştiriyoruz. Bu ziyaretlerimizi aynı zamanda esnaflarımızın zabıtalarımıza kolaylıklar sağlamaları birlik ve beraberlik içerisinde yaşayalım maksadıyla bu ziyaretleri yapıyoruz. Bu sene farkındalık istedik. Protokol ziyaretlerimizi yaptık. Şimdi esnaf ziyaretlerimizi yapıyoruz. Farklı yerlerde zabıta arkadaşlarımız esnaflarımızı ziyaret ederek karanfil takdim ediyorlar. Biz de burada esnafımızla birlik ve beraberlik içerisinde güzel yaşayalım istiyoruz” diye konuştu.Esnafların kendilerini ellerinde karanfille gördüğünde şaşırdığını dile getiren Gürsan, "Hali ile şaşırıyorlar. Zabıtaları ruhsat, kontrol, ceza olarak görüyorlar. Aslında öyle değil. Kanunlar bize görev vermiş. Biz de en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Bunda da esnaf ve vatandaşımızdan bize yardımcı olmalarını istiyoruz. Bize yardımcı olurlarsa biz de onlara elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz " dedi.

AFYONKARAHİSAR/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN