Afyonkarahisar'da koronavirüs şüphesiyle bir çocuk karantinaya alındı

Afyonkarahisar'da koronavirüs şüphesiyle bir çocuk karantinaya alındı

Afyonkarahisar'da İran uyruklu 3 yaşındaki Elya Ahmedi isimli çocuk koronavirüs şüphesiyle gözlem altına alındı. Çocuğun kaldığı servis diğer hastalara ve personele kapatıldı.

Afyonkarahisar’da koronavirüs şüphesiyle hastaneye getirilen İranlı çocuk gözlem altına alındı.

Sabah saatlerinde İran uyruklu 3 yaşındaki Elya Ahmedi isimli çocuk, ailesi tarafından koronavirüs şüphesiyle Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne getirildi.

SERVİS HASTALARA VE PERSONELLERE KAPATILDI

Çocuk tedavi altına alınırken hastanedeki bir servis diğer hastalara ve hastane personellerine kapatıldı.

Çocuğun durumuyla ilgili Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürlüğü ve Afyonkarahisar Valiliğine de bilgi verilirken, gerekli tetkiklerin ardından çocukta koronavirüs olup olmadığı tespit edilecek.

VALİLİK'TEN AÇIKLAMA GELDİ

Afyonkarahisar Valiliğinden yapılan açıklamada, 20 gün önce Türkiye'ye giriş yapan İranlı ailenin 3 yaşındaki çocuğunun, yüksek ateş şikayetiyle bu sabah Afyonkarahisar Devlet Hastanesine getirildiği belirtildi.

Hastanın mevsimsel grip olduğunun anlaşıldığı ifade edilen açıklamada, "İlimizde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakası ya da şüphelisi bulunmamaktadır." ifadelerine yer verildi.

AFYONKARAHİSAR/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN