AİÇÜ ile Başakşehir Akademisi İlham Vakfı arasında işbirliği protokolü imzalandı

AİÇÜ ile Başakşehir Akademisi İlham Vakfı arasında işbirliği protokolü imzalandı

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi ile Başakşehir Akademisi İlham Vakfı Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı
Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi (AİÇÜ) ile Başakşehir Akademisi İlham Vakfı arasında İslami İlimler Fakültesi bünyesinde açılan ve öğrencilerinin tamamının yabancı uyruklu olması özelliği ile Türkiye’de ilk olan Arapça Bölümünün yurt dışında tanıtımı ve tercihi noktasında işbirliği protokolü imzalandı

AİÇÜ Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut ile Vakıf Başkanı Prof. Dr. İmadettin Al Raşit, bilimsel ve eğitsel işbirliğine imkan sağlayacak bir protokole imza attı. İmzalanan protokole göre Üniversite ile Vakıf arasında, Üniversitede yabancı öğrenci sayısını artırmak ve eğitim-öğretim etkinliklerinin uluslararası düzeyde tanınırlığını yükseltmek amacıyla çeşitli programlar organize edilecek.Akademi ile ortak projelerin uygulanmasına imkan sağlayacak olan protokolün önemli olduğunu belirten Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Karabulut, eğitim-öğretim materyallerinin ve ihtiyaç halinde üniversiteye nitelikli akademik personel temininin yanı sıra seminer, sempozyum, kongre ve konferans gibi bilimsel faaliyetlerde vakıf tarafından üniversiteye destek verileceğini söyledi.

AĞRI/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN