AİÇÜ Kütüphanesinde final sınavlarına hazırlanan öğrencilere çorba ikram ediliyor

AİÇÜ Kütüphanesinde final sınavlarına hazırlanan öğrencilere çorba ikram ediliyor

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi tarafından, pazartesi günü başlayan Bahar Dönemi Final Sınavları sebebiyle AİÇÜ Kültür ve Kongre Merkezindeki kütüphanede sınavlarına hazırlanan öğrencilere sıcak çorba ikramı yapılıyor

Uygulamanın ilk gününde Kültür ve Kongre Merkezi kütüphanesinde sınavlara hazırlanan öğrencilerle sohbet eden Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, geçen güz döneminde hayata geçirilen uygulamayı bahar döneminde de devam ettirdiklerini söyledi. İlk çorba ikramlarını da kendi elleriyle servis yapan Rektör Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, her zaman öğrencilerimiz için en iyi ortamı oluşturmaya çalıştıklarını belirterek devam eden Bahar Dönemi Final Sınavlarında öğrencilere başarılar, akademisyenlere ise kolaylıklar diledi. Sınav haftası boyunca devam edecek çorba ikramından dolayı memnuniyetlerini belirten öğrenciler ise Rektör Prof. Dr. Karabulut’a teşekkür etti.

AĞRI/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN