Boks Şampiyonasında Bayram Malkan Türkiye 2.si oldu

Boks Şampiyonasında Bayram Malkan Türkiye 2.si oldu

Gençlik ve Spor İl Müdür vekili Cihan Demir, Türkiye Boks Federasyonu tarafından Balıkesir’de düzenlenen Türkiye Büyük Erkekler Ferdi Boks Şampiyonasında 81 kiloda Türkiye 2

si olan Bayram Malkan’ı makamında ağırlayarak tebrik etti.Alınan başarıdan dolayı Demir’i makamında ziyaret eden Milli sporcu Bayram Malkan ve antrenörü Volkan Sarı, şampiyonadaki başarılarını İl Müdür V.Demir ile paylaştılar.Sporcuyu ve antrenörünü elde edilen başarıdan dolayı tebrik eden Demir, "Gençlik ve Spor Bakanlığımız çocuklarımıza ve gençlerimize yönelik çok ciddi yatırımlar yapıyor. Yapılan bu yatırımlar meyvelerini vermeye devam ediyor. İnşallah sporcumuz Bayram Malkan daha büyük başarılar elde edecektir. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.Gerçekleşen ziyarette Spor Şube Müdürü Cemil Budak’ta hazır bulundu.

AĞRI/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN