Milletvekili Çelebi Ağrı’nın büyükleri ile bir araya geldi

Milletvekili Çelebi Ağrı’nın büyükleri ile bir araya geldi

AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi Ağrı’nın ileri gelenleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile kahvaltıda bir araya geldi

Milletvekili Ekrem Çelebi, İbrahim Çeçen Üniversitesi Konuk Evi’nde gerçekleştirilen kahvaltı programında Ağrı’nın ileri gelenleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile kahvaltı yaptı. Programa Çelebi’nin yanı sıra İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut ve AK Parti Ağrı İl Başkanı Abbas Aydın katıldı. Programda konuşan Milletvekili Çelebi, Ağrı’ya aşık olduğunu ve kente yatırım yapmak istediklerini söyledi. 2019 yılı içerisinde Ağrı’ya 300 milyon Türk lirasının gelmesi gerektiğine değinen Çelebi, kendisine getirilen yatırım projelerinin hiç birinin geri çevrilmeyeceğini belirtti.2019 yılında yapılacak yerel seçimlere değinen Milletvekili Çelebi, “Biz il olarak genel seçimlerde iyi bir sınav veremedik. Bu gerçek olan bir şeydir. Bizim bunu telafi edeceğimiz bir mahalli seçimler geliyor. Siyasetçi para isteyebilir. Bir vali veya bir rektör gidip Ankara’dan para isteyebilir mi? İsteyemez çünkü öyle bir yetkisi yok. Ama biz valisi, rektörü, ASTOP’u, STK’sı biz hepimiz bir ekip olursak kenetlenirsek ama tek şart şu proje üretmemiz lazım. Biz bu projeleri bir araya getirdiğimizde beraber gittiğimizde Allah hak şahittir ki Sayın Cumhurbaşkanımız bizi kapıya kadar karşılar ve taleplerimizi geri çevirmez” dedi.Ağrı Devlet Hastanesinde bazı sıkıntıların olduğunu vurgulayan Çelebi, “Dün hastanenin genel sekreteri ve başhekimini çağırdım görüştük. Ya çözeceksiniz, ya da çözeceksiniz başka yolu yok. Sorunları çözmeyen adamı biz burada bekletmeyiz. Kimse kusura bakmasın. Devlet memuru kim olursa olsun benim için fark etmez. Ben yatırımcı yüzü olan bir insanım. İnsanların ekmeği-aşı ile oynayan biri değilim. Ama şunu isteyeceğiz onlardan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti bayrağının altında görevini yapıyorsa orada ki işini yapacaktır. Yapmıyorsa kapımız herkese açıktır. Bunun başka alternatifi yok. Eğer bu devlet bizim maaşımızla, sizin vergilerinizle o doktorun maaşını veriyorsa o doktorda müşterisine bakmak zorundadır. Biz özellikle temizlik için hastaneye 100 kişi daha görevlendirdik” ifadelerini kullandı.İleri ki yıllarda Ağrı Devlet Hastanesinin yanında ek bina olarak Kadın Doğum Hastanesi yapacaklarına işaret eden Çelebi, hastane yolunun asfaltlanacağını ve 2019 yılı yatırım projesi kapsamında hastane önünde bir kavşağın yapılacağı müjdesini verdi.

AĞRI/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN