Milletvekili Çelebi, bayram ziyaretlerini sürdürüyor

Milletvekili Çelebi, bayram ziyaretlerini sürdürüyor

AK Parti Ağrı Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ekrem Çelebi, bayram dolayısı ile geldiği Ağrı’da ilçe teşkilatları ile bayramlaşmaya devam ediyor

Bayram ziyaretleri kapsamında Ağrı’nın Tutak ilçesinde Şehit Er Ömer Güç ve Eleşkirt ilçesinde Şehit Jandarma Uzman Çavuş Tuncay Doğan’ın aileleri ile bayramlaşan Çelebi, Doğubayazıt ilçesinde Çiftlik Köyü, Türkmen Mezrasında PKK’lı teröristler tarafından infaz edilen Mevlüt Bengi’nin ailesini ziyaret etti.Ziyarette Bengi’nin ailesi ile özel olarak ilgilenen Çelebi, "Doğubayazıt halkının, bu hain örgütün gerçek yüzünü görmesi açısından Bengi olayı, bir örnektir. Şükürler olsun ki, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz bu lanet örgütü bitme noktasına getirdi. Devletimiz güçlüdür. Mevlüt kardeşimizi geri getiremeyiz belki ama, başka Mevlütleri muhafaza etmek hepimizin elinde. Bu örgütlere ve bunun siyasi uzantılarına Doğubayazıt halkı pirim vermemelidir" dedi.Bengi ziyaretinden sonra Doğubayazıt esnafının bayramını kutlayan Çelebi, Doğubayazıt Belediyesi tarafından hizmete yeni açılan Doğubayazıt AVM’yi gezdi. Burada esnaflarla sohbet eden Çelebi, Doğubayazıt’ın tarihi bir yatırım ve hizmet anlayışı ile yönetildiğini söyleyerek, Belediye Başkanı Ulaş Akhan’a çalışmalar dolayısı ile teşekkür etti.

AĞRI/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN