Milletvekili Ekrem Çelebi, KPSS Türkiye birincisini tebrik etti

Milletvekili Ekrem Çelebi, KPSS Türkiye birincisini tebrik etti

AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, 2018 Kamu Personeli Seçme Sınavında (KPSS) Türkiye birincisi olan Sinan Yıldırım’ı evinde ziyaret ederek tebrik etti

Seçimlerin hemen sonrasında mahalle muhtarlarını, basın mensubu ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden Çelebi, KPSS Türkiye birincisi olan Sinan Yıldırım’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Çelebi, “Bizim en büyük temennimiz, geleceğimizin mimarı olan gençlerimizin nitelikli yetişmesi. Sinan kardeşim, aldığı puanla beni ve tüm Ağrılıları ziyadesi ile mutlu etti. Ağrı’dan yetenekli ve başarılı gençlerin çıkması hepimizin arzusu. Onlar başarılı olacak, bizlerde onlara sahip çıkacağız. Sinan gibi başarılı gençlerimize sahip çıkmak bizlerin vazifesi. Kendisini ve ailesini tebrik ediyorum. Böylesine başarılı bir evlada sahip olmanın da ailesi için bir gurur olduğunu söylemek isterim” dedi.Ziyaretin anlamlı olduğunu söyleyen Sinan Yıldırım ise “Milletvekilimiz, beni ilk tebrik edenlerden biriydi. Kendisine ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ediyorum. Sayın milletvekilimizin elinden plaket almak, farklı bir duygu oldu” diye konuştu.Ziyaret sonrasında Çelebi, Sinan Yıldırım’a TBMM amblemli kalem ve plaket hediye etti.Sinan Yıldırım, 2018 KPSS P1 puan türünden 100, KPSS P2 puan türünden 100, KPSS P3 puan türünden ise 99,99 alarak Türkiye birincisi olmuştu.

AĞRI/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN