Ağrı'da kuaföre giden gelin trafik kazasında hayatını kaybetti

Ağrı'da kuaföre giden gelin trafik kazasında hayatını kaybetti

Ağrı'nın Tutak ilçesinde, kuaföre gitmek için yola çıkan gelin arabasının kaza yapması sonucu araçta bulunan gelin Gülten Kutlay hayatını kaybederken, damat ve gelinin kuzeni ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Ağrı'da, yürekleri kavuran bir olay meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, düğün günü olması nedeniyle Tutak ilçesine bağlı Adakent köyünden Tutak merkezde bulunan bir kuaföre giden gelin arabası, Adakent ile Karaağaç köyleri arasında karşıdan gelen arabayla çarpışması sonucu takla attı.

OLAY YERİNDE CAN VERDİ

İHA'da yer alan habere göre meydana gelen trafik kazasında gelin olmaya hazırlanan Gülten Kutlay hayatını kaybederken, damat Bülent Tanay ve gelinin kuzeni olduğu öğrenilen bir kadın da ağır yaralandı.

Yaralanan kişiler Ağrı Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Gelin ve damadın yakınları aldıkları acı haberle gözyaşlarına boğuldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN