Ahlat Ziraat Odası ile Vakıfbank arasında protokol

Ahlat Ziraat Odası ile Vakıfbank arasında protokol

Bitlis’in Ahlat Ziraat Odası Başkanlığı (AHZO) ile Vakıfbank Tatvan Şubesi arasında imzalanan protokol kapsamında, odaya üye çiftçiler için yem, mazot, arazi, traktör, ekipman alımı için yıllık yüzde 10 faiz oranıyla hasat vadeli tarım kredisi imkanı sunulacak

AHZO Başkanlığında düzenlenen protokolle ilgili gazetecilere açıklamada bulunan Ahlat Ziraat Odası (AHZO) Başkanı Necat Demirden, “Odamız ile Vakıfbank Tatvan Şubesi arasında yapılan protokol kapsamında yem, mazot, arazi, traktör, ekipman alımı için yıllık yüzde 10 faiz oranıyla hasat vadeli tarım kredisi imkanı sunulacaktır. Çiftçilerimizin hasat ödemeli 1 yıllık 50 bin TL kredi kullanımına 55 bin TL geri ödemesi olacaktır. Ayrıca çiftçilerimizin ihtiyaçlarını faizsiz alabileceği Vakıfbank Tarım Kart’ta dosya ücreti alınmayacaktır” dedi.

BİTLİS/İHA


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN