Aile Arasında filmi konusu ne, oyuncuları kimler, ne zaman çekildi?

Aile Arasında filmi konusu ne, oyuncuları kimler, ne zaman çekildi?

Aile Arasında filmi nasıl izlenir, merak konusu oldu. Gülse Birsel'in 2017 yapımı filmi, televizyon kanallarında gösterildiği günlerde en çok izlenen programlar arasında yer alıyor. Başrollerinde Demet Evgar, Engin Günaydın, Erdal Özyağcılar, Fatih Artman, Şevket Çoruh'un yer aldığı film, sinemada 5.2 milyon kişi tarafından izlendi.

Kaliteli Türk filmi önerileri, sosyal ortamların vazgeçilmez konularından biridir. Güçlü kalemiyle beğeni toplayan Gülse Birsel'in 2017 yılında gösterime giren filmi Aile Arasında, birden fazla kez izlenebilen yapımlar arasında yer alıyor. Komedi türündeki film, hem aileyle hem de arkadaş ortamında keyifle izlenebilecek alternatiflerden biri.

AİLE ARASINDA FRAGMAN

AİLE ARASINDA FİLMİ KONUSU NE?

21 yıllık ilişkileri aynı gün noktalanan nevrotik Fikret ile müzikhol vokalisti Solmaz komik bir tesadüfle tanışır. Solmaz'ın kızı Zeynep, Adanalı sevgilisiyle evlenmeye karar verince her şeyden korkan Fikret, kendini bir anda hayatının rolünü oynarken bulur. Aile arasında olması planlanan nikah, damadın ailesinin ısrarıyla büyüdükçe büyür. Bu ekip düğün hazırlıkları boyunca silahlı, geleneksel, kebapçı zinciri sahibi Adanalı aileyle anlaşabilecek ve bu düğün bir terslik çıkmadan yapılabilecek midir?

AİLE ARASINDA FİLMİ NE ZAMAN ÇEKİLDİ, NE KADAR İZLENDİ?

Geniş kadrosuyla ilgi gören Aile Arasında filmi, 1 Aralık 2017 Cuma günü vizyona girdi. Komedi türünde 2 saat 5 dakika süren film, sinema salonlarında 5 milyon 289 bin 51 kişi tarafından izlendi ve gişede 64 milyon 556 bin 712 TL gelir elde etti. Filmin IMDB puanı 10 üzerinden 7.7 olarak gerçekleşti.

Aile Arasında filmi dijital ortamda Netflix, Blu TV ve Google Play üzerinden bilgisayar, mobil cihazlar ya da akıllı televizyonlardan izlenebilir.

AİLE ARASINDA FİLMİ OYUNCULARI KİMLER?

BKM'nin yapımcısı olduğu, senaryosunu Gülse Birsel'in yazdığı, yönetmen koltuğunda Ozan Açıktan'ın oturduğu Aile Arasında filminin oyuncu kadrosunda; Engin Günaydın (Fikret), Demet Evgar (Solmaz), Erdal Özyağcılar (Haşmet Kurt), Devrim Yakut (Mükerrem Kurt), Fatih Artman (Emirhan Kurt), Şevket Çoruh (Necati Balcılar), Gülse Birsel (Mihriban), Derya Karadaş (Leyla), Su Kutlu (Zeynep Balcılar), Ayta Sözeri (Behiye), Devin Özgür Çınar (Gülümser Kurt), Deniz Hamzaoğlu (Kahraman Kurt), Rıza Akın (Selahattin Aladağ), Arif Erkin (Dede), Erdal Cindoruk (Ruhi), Ünal Yeter (Okan) gibi isimler yer alıyor.

AİLE ARASINDA FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Aile Arasında'nın çekimleri 26 Ağustos 2017 tarihinde başladı. İstanbul çekimleri Silivri'deki sette gerçekleştirildi. Çekimlerin bir bölümü Adana'da yapıldı. Çekimleri 7 haftada tamamlanan film, genel olarak eleştirmenlerden olumlu tepkiler aldı.

AİLE ARASINDA FİLM AFİŞİ

5566351-jpg-r-1920-1080-f-jpg-q-x-xxyxx.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN