Aizanoi Antik Kenti'ne ziyaret yasağı uzatıldı

Aizanoi Antik Kenti'ne ziyaret yasağı uzatıldı

Dünyanın en eski yerleşim merkezlerinden biri olan Aizanoi Antik Kenti'ne, koronavirüs (corona virüsü) nedeniyle getirilen ziyaret yasağı uzatıldı.

Kütahya'nın Çavdarhisar ilçesinde bulunan dünyanın en eski yerleşim merkezlerinden biri olan Aizanoi Antik Kenti'nin, koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında ziyaretçilere kapatılmaya devam edildiği bildirildi.

Çavdarhisar Belediye Başkanı Halil Başer yaptığı açıklamada, ''Daha önce koronavirüs tedbirleri kapsamında 30 Nisan tarihine kadar ziyarete kapalı olarak duyurduğumuz Çavdarhisar Aizanoi Antik Kenti, Bakanlığımızdan gelecek ziyarete açılması kararına kadar kapalı kalmaya devam edecek. Yıllık yüz bin yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği Aizanoi Antik Kenti'nde pandemi salgını bittiğinde inşallah sağlıklı günlerde buluşacağız. Ülkemizin ve dünyanın en kısa sürede bu pandemiyi atlatması en büyük dileğimizdir'' ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN