AK Parti Tekirdağ Milletvekili Çiğdem Koncagül trafik kazası geçirdi

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Çiğdem Koncagül trafik kazası geçirdi

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Çiğdem Koncagül, Şehit Uzman Onbaşı Birhan Er'in evine gerçekleştirdiği taziye ziyaretinden dönerken trafik kazası geçirdi. Kazada yaralanan Koncagül Muratlı Devlet Hastanesine kaldırıldı.

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Çiğdem Koncagül, Suriye'nin İdlib kentinde Esed rejimi unsurlarının hava saldırısı sonucu şehit olan Uzman Onbaşı Birhan Er'in, Tekirdağ'ın Muratlı ilçesindeki baba evine taziye ziyaretinin ardından geçirdiği trafik kazası sonucu yaralandı.

Şehit Er'in Muratlı'ya bağlı Kırkkepenekli Mahallesi'ndeki baba evinden Tekirdağ'a dönen ve içerisinde milletvekili Koncagül'ün de bulunduğu 59 AK 100 plakalı minibüs, ilçe girişinde plakası henüz belirlenemeyen bir kurtarıcı ile çarpıştı.

Kazada milletvekili Koncagül yaralandı. Konvoya eşlik eden başka bir araçla Muratlı Devlet Hastanesine kaldırılan Koncagül, buradaki müdahalenin ardından taburcu edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN