AK Parti'nin Z kuşağı stratejisi alay konusu oldu

AK Parti'nin Z kuşağı stratejisi alay konusu oldu

AK Parti Gençlik Kolları MKYK'sında gelecek seçimde oy kullanacak olan Z kuşağı gündemde olacak. Bu kapsamda Z kuşağının aileleriyle de görüşüleceğinin sosyal medyada gündem olmasıyla birlikte gençler durumu alay konusu yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın gerçekleşecek AK Parti Gençlik Kolları MKYK toplantısına başkanlık edecek. Toplantıda gelecek seçimde ilk defa oy kullanacak gençlere yönelik yeni dönemin yol haritası da belirlenecek.

Türkiye Gazetesi'nden Ebru Karatosun'un haberine göre; toplantıda ilk defa oy kullanacak gençlere yönelik projeler sunulacak. Bunlar arasında 'ilk oy ilk heyecan' projesi de bulunuyor.

AK Parti tarafından daha önce gerçekleştirilen bir çalışmada gençlerin oy kullanmasında ailelerinin yüzde 75 oranında etkili olduğu tespit edilmişti. Bu kapsamda AK Parti'nin genç seçmenlerin aileleriyle bire bir temas kurmayı hedeflediği öğrenildi.

SOSYAL MEDYA AKTİF KULLANILACAK

Ayrıca toplantıda gençlerin ve Z kuşağının AK Parti'ye bakışı da gündeme alınacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın onay vermesiyle birlikte çalışmalara başlanacak. 

Toplantıda "Gençlerin AK Parti'ye niçin oy vermesi gerektiği, eski Türkiye’nin nasıl olduğu ve 2023’ün önemi"nin anlatılmasına yönelik değerlendirmeler de yapılacak ve sosyal medyanın da bu süreçte daha aktif kullanılacak. Özellikle Türkiye’nin AK Parti döneminde ulaşım, sağlık, köprü, otoyol, havalimanları, savunma ve uluslararası alanda attığı adımların anlatılacağı görsel videolar sosyal medyadan paylaşılacak.

AK Parti'nin Z kuşağının aileleriyle temasa geçeceği haberinin sosyal medyada gündem olmasıyla birlikte gençler, Twitter'dan konuyu tiye aldı. 

İşte sosyal medya kullanıcılarından bazılarının yorumları:

11.jpg

22.jpg

33.jpg

44.jpg

 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (12)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
12 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN