Akçakale'ye yeni sevkiyat! 20 araçlık bir konvoy daha gönderildi

Akçakale'ye yeni sevkiyat! 20 araçlık bir konvoy daha gönderildi

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde yeni bir sevkiyat daha gerçekleştirildi. Suriye Milli Ordusu mensuplarını taşıyan 20 araçlık konvoy, Akçakale ilçesine ulaştı.

Barış Pınarı Harekatı'na katılacak Suriye Milli Ordusu mensuplarını taşıyan 20 araçlık konvoy, Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesine gittiç

Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK), Suriye Milli Ordusu ile Suriye'nin kuzeyinde YPG/PKK ve DEAŞ terör örgütlerine karşı başlatılan harekat çerçevesinde, Şanlıurfa'dan yola çıkan ve Suriye Milli Ordusu mensuplarını taşıyan 20 zırhlı araç, güvenlik önlemleri altında Akçakale'ye ulaştı. 

Araçlar, daha sonra ilçedeki askeri birliğe giriş yaptı.

ZIRHLI ARAÇ HAREKETLİLİĞİ

Öte yandan harekat kapsamında Akçakale'de bulunan zırhlı askeri araçlar, sınır hattında sürekli hareket halinde bulunuyor.

19-10/10/ana-manset-2-1570694987.jpg

Bu arada, zırhlı araçlardan oluşan bir konvoy da Suriye sınırında konuşlu bulunduğu yerden hareket ederek, farklı bir noktaya intikal etti.

ŞANLIURFA/AA

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN