Akdağmadeni’nde Tarihi Eser Operasyonu

Akdağmadeni’nde Tarihi Eser Operasyonu

Yozgat Emniyet müdürlüğü tarafından Akdağmadeni’nde gerçekleştirilen operasyon ile tarihi eser ticareti yaptıkları belirlenen 3 kişi toplam 30 parça tarihi eser ile yakalandı

Yozgat Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ve Akdağmadeni İlçe Emniyet Müdürlüğü ile ortak gerçekleştirilen çalışmalar sonucu takip edilen D.T. ve İ.Ö. isimli şüpheliler ile İstanbul’dan gelen ve tarihi eser ticareti yaptığı belirlenen M.A. isimli şüpheli araç içerisinde yakalandı.Akdağmadeni Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli olarak gerçekleştirilen operasyonda şüphelilerin üzerinde ve araç içerisinde yapılan aramada 30 adet tarihi eser ele geçirildi.Gözaltına alınan şüpheliler adli makamlara sevk edildi.

YOZGAT/İHA


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN