Akıl ve zeka oyunları Türkiye şampiyonası Erzincan elemeleri

Akıl ve zeka oyunları Türkiye şampiyonası Erzincan elemeleri

Türkiye Akıl Ve Zeka Oyunları Federasyonu Türkiye şampiyonası Erzincan elemeleri Demirkent Sporcu Fabrikası salonunda gerçekleştirildi

Erzincan İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE koordinatörlüğünde Türkiye Akıl Ve Zeka Oyunları Federasyonu Türkiye şampiyonası Erzincan elemeleri Demirken Sporcu Fabrikası salonunda yapıldı. Elemeler sonunda Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Hüseyin Erol tarafından kategorilerde dereceye giren il üç öğrenciye madalya ve ödülleri takdim edildi. Ayrıca her kategoride birinci olan öğrenciler 7-8-9 Nisan 2020 tarihlerinde Antalya’da yapılacak olan Türkiye Akıl ve Zekâ Oyunları Federasyonu Türkiye Şampiyonasına katılma şansını elde etti.Eleme yarışları öncesi açıklama yapan Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, “İlkokullarımızdan 41 ve ortaokullarımızdan 34 öğrencimizin katıldığı elemelerde 16 öğretmenimiz hakem olarak görev yapmaktadır. Elemelere katılan tüm öğrencilerimize başarılar dilerim" dedi.

ERZİNCAN/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN