Akılalmaz olay! Fırtına balığı balkona fırlattı

Akılalmaz olay!  Fırtına balığı balkona fırlattı

Antalya'da meydana gelen fırtına, bir balığı sahilden 70 metre uzaklıktaki sitede bulunan evin balkonunda fırlattı.

Antalya'da etkili olan fırtına kenti adeta esir aldı. Etkili olan fırtına nedeniyle denizden yaklaşık 70 metre uzaklıktaki bir evin balkonuna balık vurdu. Sabah balkonunda balık bulan ev sahibi ise böyle bir şeyle ilk kez karşılaştığını açıkladı. 

56.jpg

Antalya’da dün akşamdan bu yana etkili olan ve gece yarısı şiddetini artıran yağış ve fırtına, yaşamı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Konyaaltı Sahili’nde fırtınanın saatteki hızı 132 kilometreye ulaştı, dalgaların boyu 10 metreyi buldu.

Dev dalgalar Konyaaltı Caddesi’ndeki falezleri dövdü ve yüksekliği zaman zaman yolun karşısındaki binaların daire balkonlarına kadar ulaştı. Yat Limanı’ndaki balıkçı tekneleri, dalgalardan etkilenmemesi için bağlandı.

58.jpg

SİTENİN BALKONUNDA BALIK BULUNDU

Konyaaltı sahiline 70 metre uzaklıktaki bir sitenin 3’üncü katındaki dairenin balkonuna, fırtınanın etkisiyle gelen bir balık, ev sahibini şaşkınlığa uğrattı. Ev sahibi Kadriye Bahadır, “Geceden gelmiş olabilir. Sabah balkona çıktığımda buldum” dedi. Akdeniz Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu ise, “Vatandaşın balkonunda bulduğu balık, bir tür yılan balığı. Bu balığı martının biri yemek üzere ya balkona getirdi, ya da taşırken ayağından düşürdü” diye konuştu.

57.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN