LG batıyor mu? Çalışanlara şoke eden mail

LG batıyor mu? Çalışanlara şoke eden mail

LG, akıllı telefon pazarında uzun süredir sıkıntı yaşıyor. Marka pazardan çekilmemek için arayışlarını sürdürürken, çalışanlarına akıllı telefonların geleceği hakkında e-posta gönderdi.

LG, işleri bir türlü yoluna koyamadığı akıllı telefon pazarında uzun süredir kan kaybediyor. Marka sektörden çekilmemek için çeşitli formüller düşünürken, akıllı telefonların geleceği hakkında çalışanlara bir e-posta gönderdi.

Gönderilen e-postada  LG’nin “Akıllı telefon pazarında tüm olasılıkların açık" olduğunu iddia ettiği bildirildi. E-postada ayrıca, Vietnamlı bir firmanın LG’nin Kuzey Amerika işleriyle ilgilendiğini iddia etti.

Markanın hafta başında açıkladığı finansal rakamlara göre, akıllı telefon bölümü yılın üçüncü çeyreğinde 124.9 milyon dolar zarar açıkladı.Üst üste 22.mali çeyreği de kayıpla kapatan birim, böylece 5 yıldır süren korkunç seriye bir kez daha son noktayı koyamadı.

SERT ÖNLEMLER ALINMASI DÜŞÜNÜLÜYOR

LG Electronics CEO'su Bong-Seok Kwon, çalışanlarına gönderdiği e-postada şunları söyledi: "LG  mobil iş dünyasındaki mevcut ve gelecekteki rekabet gücünü sakince değerlendirerek en iyi seçimi yapma noktasına geldi. Şu anda, tüm olasılıklar açık ve operasyonunun yönü dikkatlice gözden geçiriliyor, ”dedi. 

Bong-Seok,”İlke olarak" bölüm üyelerinin sonuçtan bağımsız olarak istihdam edileceğini de sözlerine ekledi.

 Bir LG sözcüsü de, e-postanın çalışanlara gönderildiğini doğrularken e-postada  işten çıkarmadan söz edilmediğini açıkladı. Sözcü ayrıca, ”LG Electronics yönetimi, 2021'de mobil iş zorluklarını çözmek için gereken her kararı vermeye kararlıdır. Bugün itibariyle hiçbir şey sonuçlandırılmadı.” dedi.

Kuzey Amerika pazarı, LG'nin en güçlü pazarı olduğu belirtilirken 2020 yılının 3. Çeyreğinde yüzde 13 pazar payı ile ABD'de üçüncü sırada yer alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN