Aksaray Belediye Başkanından minik öğrencilere jest

Aksaray Belediye Başkanından minik öğrencilere jest

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Akçakent İskanevleri İlkokulu öğrencilerinin gönüllerince eğleneceği bir gün organize etti.

Aksaray Üniversitesi’nde faaliyet gösteren topluluklardan Miniklere Uzanan Eller Topluluğu köy okullarındaki öğrencilere yönelik bir etkinlik başlattı. Üniversite öğrencilerinin başlattığı etkinliğe tam destek veren Belediye Başkanı Evren Dinçer Akçakent İskanevleri İlkokulunda eğitim alan 21 öğrencinin gönüllerince eğlendirilmesi için ekiplere talimat verdi.

KUAFÖRE GİTTİLER

Aksaray Belediyesi ekiplerince ve Miniklere Uzanan Eller Topluluğu gönüllülerince Akçakent köyünden alınan öğrenciler önce kuaföre götürülerek istedikleri gibi saç bakımları yapıldı. Saç bakımları yapılan öğrenciler Aksaray’ın tarihi ve turistlik mekanlarını tanıtmak için okul müdür yardımcısı Hasan Dede Yücel’in rehberliğinde tarihi ve turistlik mekanlar gezdi.

SİNEMA ZAMANI

Yemek ikram edilen öğrencileri sinema ile ilk defa tanıştırmak için ‘’Tamircikler, Robotcuklara Karşı’’ adlı film izletildi. Miniklere Uzanan Eller topluluğu temsilcisi Sümeyye Gizem Nur Oktar ve Akçakent İskanevleri İlkokulu Müdür Yardımcısı Hasan Dede Yücel Belediye Başkanı Evren Dinçer’in çocukları eğlendirmek için vermiş olduğu destekten memnuniyet duyduklarını ifade ettiler. Gün boyunca birbirinden farklı etkinliklerle eğlenen öğrenciler de Belediye Başkanı Evren Dinçer’in bu jestine karşılık Başkan Dinçer’e teşekkür ettiler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN