Aksaray Belediyesi 26 noktaya 50 tane dezenfektan koydu

Aksaray Belediyesi 26 noktaya 50 tane dezenfektan koydu

Aksaray Belediyesi, dünya genelinde etkisini gösteren koronavirüs (COVID-19) sebebi ile vatandaşlara yönelik hijyen önlemlerini almaya devam ediyor. Belediye hijyen önlemleri bağlamında 26 ayrı bölgeye 50 dezenfektan koydu

Koronavirüs salgınının olumsuz etkilerini ortadan kaldırmak için şehrin birçok noktasında dezenfeksiyon çalışmaları yürüten Aksaray Belediyesi, Belediye girişlerine, 15 Temmuz Milli İrade Meydanına, Ulu Cami önüne, AVM önlerine ve Otogar gibi vatandaşların yoğun olarak kullandığı 26 noktaya toplam 50 adet sıvı el dezenfektan cihazı yerleştirdi. Yerleştirilen sıvı el dezenfeksiyon cihazlarından vatandaşlar bireysel olarak virüsten korunmak için ellerini dezenfekte etme imkânı bulabilecekler. Virüsün etkilerini en aza indirmek için aralıksız tedbir çalışması yapan Aksaray Belediyesi’nin yeni uygulaması vatandaşlar tarafından takdir ile karşılandı. Virüsün ortaya çıkması ile birlikte harekete geçen Aksaray Belediyesi ekipleri, yerleştirdiği sıvı el dezenfektan cihazlarını vatandaşların kullanmasını engelleyecek durumların ortaya çıkmaması için sürekli takip edeceğini bildirdi. Ekipler cihazlarda sıvı dezenfektanın bitmesi durumunda belirli periyotlarda dolduracaklarını duyurdular.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN