Aksaray Belediyesi yaşlı ve engelli vatandaşların evlerinde temizlik yapıyor

Aksaray Belediyesi yaşlı ve engelli vatandaşların evlerinde temizlik yapıyor

Aksaray Belediyesi tarafından hayata geçirilen evde bakım ve temizlik hizmetleri projesi ile her ay düzenli olarak yaşlı, engelli ve bakıma muhtaç ailelerin evlerinde bakım ve temizlikleri yapılıyor.

Aksaray Belediye ekipleri bir taraftan şehrin muhtelif noktalarında ilaçlama, dezenfekte, sosyal ve kültürel çalışmaları gerçekleştirirken bir taraftan da evde temizlik ve bakım hizmetleri ile 65 yaş üstü vatandaşların evlerinde gerekli temizlik çalışmalarına devam ediyor. Aksaray Belediyesi, evde temizlik ve bakım hizmetleri kapsamında kent merkezinde yaşayan ihtiyaç sahibi 90 ailenin evine düzenli olarak 15 günde bir temizlik ekibi gönderiyor. Evlerde başta ev içi temizlik olmak üzere, halı yıkama, cam silme, toz alma ve mutfak temizliği gibi detaylı ev temizliği yapılıyor. Ev içerisinde dezenfekte çalışması yapılıyor. Vatandaşların sağlık durumlarını olumsuz etkileyen küresel düzeyde son yılların en büyük sağlık tehdidi olan koronavirüse karşı alınmış tedbirler kapsamında 65 yaş üstü vatandaşların evlerinde hijyen içerisinde yaşamalarını sağlamak için yapılan temizlik çalışmaları vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN