Aksaray'da Koronavirüse karşı mobil dezenfekte

Aksaray'da Koronavirüse karşı mobil dezenfekte

Aksaray Belediyesi Koronavirüse karşı çok çeşitli mücadele alanları belirlerken, mobil dezenfekte araçları aralıksız çalışıyor.

Aksaray Belediyesi halk sağlığını tehdit eden koronavirüse karşı önleyici tedbirlerini her geçen gün artırıyor. Halka açık ve vatandaşların yoğun olarak kullandığı toplu ulaşım araçları, servis araçları, kamu kurumları, camiler, pazar yerleri, otobüs terminali, belediye ait hizmet birimleri belli periyotlarla sürekli dezenfekte ediliyor. Ayrıca bu çalışmalara ek olarak ise insanların yoğun olarak kullandığı cadde ve sokakların bol köpüklü tazyikli sularla yıkanıyor.

Belediye bünyesinde oluşturulan dezenfekte ekibi, iş yerleri dahil pek çok alanda çalışma yürütürken mobil dezenfekte ekibi ise araç üstü ekipmanla şehri dört bir yanına ulaşarak cadde ve sokakları dezenfekte ediyor. Mobil dezenfekte aracından sokaklara sıkılan sıvının, anti alerjik ve insan sağlığına hiçbir zararı olmayan bileşenlerden oluştuğu bildirildi. Aksaray Belediyesinden yapılan açıklamada, mobil dezenfekte araçlarının günün her saatinde cadde ve sokaklarda dezenfekte işlemini sürdüreceği bilgisi paylaşıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN