Akşener, kız arkadaşı tarafından terk edilen genci uyardı: Kızı zorlamak yok bacağını kırarım

İstanbul Pendik’te bir genç, Akşener ile kendisini terk eden sevgilisine göndermek üzere bir video çekmek istedi. Gencin isteğini kabul eden Akşener, ‘Ama yalnız bana bak, kızı zorlamak yok. Bak bacağını kırarım. İlan-ı aşk edebilirsin, yalvarabilirsin, serbest ama sertlik yok’ ifadeleriyle uyarıda bulundu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in İstanbul Pendik’te yaptığı esnaf ziyaretinden gülümseten bir diyaloğun görüntüleri ortaya çıktı.

Bir genç, sevgilisinden ayrıldığını ve Akşener’den video ile kız arkadaşına seslenmesini istedi. Gencin video çekme isteğini kabul eden Akşener, “Kızı zorlamak yok, İlan-ı aşk edebilirsin, yalvarabilirsin, serbest ama sertlik yok” ifadelerini kullandı.

Genç, cep telefonuyla video çekerken, Akşener, “Aleyna, kızım bu çocuk senin için yanıyor. Ağladı bana. ‘Beni terk etti' diyor. Kızım acı şuna eğer seviyorsan” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir