Alevlerle mücadelede böyle yorgun düştü

Alevlerle mücadelede böyle yorgun düştü

İstanbul Avcılar'da bir mobilya atölyesinde henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Yangın kısa sürede söndürüldü. Alevlere müdahale ederken yorgun düşen bir itfaiye eri kameralara böyle yansıdı.

Avcılar Ambarlı Mahallesi Nilüfer Sokak'ta bulunan 5 katlı bir binanın bodrum katındaki iş yerinde, saat 15.00 sıralarında yangın çıktı. Dumanları gören vatandaşlar durumu itfaiyeye bildirdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

YANGINDAN ÇIKARILAN YATAĞA OTURARAK DİNLENDİ

İtfaiye ekipleri yoğun dumanın çıktığı iş yerine girerek yangına müdahale etti. Yangın ekipler tarafından kısa sürede söndürüldü. Öte yandan yangına müdahale ederken yorgun düşen bir itfaiye eri, yangın sırasında dışarıya çıkarılan yatağa oturarak dinlendi.

avcilarda-mobilya-atolyesinde-yangin-5397-dhaphoto2.jpg

Mahalle sakini Necdet Ünal "Arkadaş içeride çalışma yapıyordu, yangın çıktı. Ben yen gelmiştim. Dumanlar yükselmeye başlayınca itfaiyeyi aradık geldiler. Şu anda söndürmek için çalışma yapıyorlar. Zillere bastık herkesi tahliye ettik" diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN