Ali evi terk ediyor!

Ali evi terk ediyor!

Kanal D ekranlarında ilk yayınlandığı bölümden bu yana büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Sadakatsiz dizisinin 15. yeni bölümün fragmanında Asya, Ali ile yaşadığı olay yüzünden oğlunu kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalıyor.

Çarşamba akşamlarının en çok izlenen dizilerinden olan Sadakatsiz’in son bölümünde Selçuk, Asya ve Nil’in planını öğrenerek Nil’in peşine düşmüştü. Sadakatsiz’in yeni bölümünde ise Ali içinde yaşadığı sıkıntılardan kurtulmak için beklenmedik bir yerden destek buluyor…

İŞTE SADAKATSİZ’İN YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Asya, Volkan, Nil ve Selçuk’un ölüm korkusuyla bir araya gelmesi nedeniyle yüzleşmeler ve iç hesaplaşmalar yaşanıyor. Derin ve Volkan arasındaki arasında yaşanan gerginlik günden güne daha derinleşirken, Haluk’un yaptığı plan, onu eski hayatından gelen büyük bir sürprizle karşı karşıya getiriyor.

Diğer yandan Asya’nın son zamanlarda Ali nedeniyle yaşadığı gerginlik had safhaya çıkıyor. Ali’nin arkadaşlarının eşyalarını çaldığını öğrenen Asya, oğlunun okuluna giderek konuyu Ali’nin öğretmenleri ile konuşuyor. Ancak Ali, arkadaşlarının durumu öğrenmesi ve onunla dalga geçmeleri üzerine annesine karşı büyük bir öfke duyuyor. Okuldan sonra babası ile giden Ali, kısa süre sonra Derin ile eşyalarını toplamak için eve geliyor ve bundan sonra babası ile yaşamak istediğini söylüyor. 

sadakatsizin-yeni-bolum-fragmanii.jpeg

SADAKATSİZ’İN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

20 Ocak Çarşamba akşamı yayınlanan Sadakatsiz dizisinin son bölümünde Nil’in Selçuk ile yaşadığı ilişki onu büyük bir çıkmazın içine itmeye devam etti. Asya ise, genç kadını kurtarmak için bir plan yaptı. Ancak bu plan her iki genç kadını da büyük bir tehlikenin içine sürükledi. Selçuk, Nil ve Asya’nın planını öğrenmesinin ardından Nil’in peşine düştü. 

Asya ise Nil’i Selçuk’tan kaçırmaya çalışırken, kendini hiç beklenmedik bir durumun içinde buldu. 

Volkan ve Selçuk, Nil’i takip etmelerinden dolayı genç kızı bir inşaatta buldular ve onu korumak için birbirleri ile karşı karşıya geldiler. Selçuk Volkan’ı iyice köşeye sıkıştırmışken, içlerinden biri ise inşaattan aşağı düştü. 

Öte yandan, Asya oğlu Ali ile ilgili endişelerine devam ederken, genç adam üzerine hissettiği yoğun baskı nedeniyle daha fazla stres yaşamaya başladı. Ancak bu sefer ona hiç beklemediği bir yerden destek geldi 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN