Alışverişten dönüyordu, dehşeti yaşadı! 'Beni öldürebilirdi'

İstanbul Maltepe'de, alışverişten dönen kadın dehşeti yaşadı. Tanımadığı bir kişinin saldırısına uğrayan Hatice Türkoğlu kendisini bir anda kanlar içerisinde yerde buldu. Saldırgandan şikayetçi olan kadın, 'İnsanlar tutmasa beni öldürebilirdi' dedi.

İstanbul Maltepe'de, dün akşam saatlerinde market alışverişinin ardından evine dönen Hatice Türkoğlu (48) dehşeti yaşadı. Tanımadığı bir kişinin saldırısına uğrayan kadın bir anda kendisini yerde buldu. 

Çığlıklarına koşanların yardımı ile kurtulan Türkoğlu, olay yerine gelen ambulans ile hastaneye götürüldü. Darp edildiğine ilişkin rapor alan Türkoğlu, önce karakola, ardından da İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na gelerek saldırgan hakkında şikayetçi oldu.

maltepede-alisveristen-donen-kadina-feci-saldiri-kamerada-5875-dhaphoto2-1.jpg

'İNSANLAR TUTMASA BENİ ÖLDÜREBİLİRDİ'

Hatice Türkoğlu, "Marketten eve gidiyordum, hiç tanımadığım arkamdan bana saldırdı. Yani insanlar tutmazsa beni öldürebilirdi. Hiç tanımadığım bir insan evimin yakınında bana saldırdı. Arkadan sessizce yaklaşmış bana saldırmış. Hiç haberim yok, tanımıyorum. hiç görmedim. Ve beni yerlere vurdu. Sonra insanlar araya girdi. Belki beni öldürebilirdi. Bir şeyler mırıldanıyordu ama sesini alamadım. O anda şoktaydım. Şok geçiriyordum. Böyle bir şey beklemiyordum. Güvenli diye düşünüyordum yolları. Sonrasında kaçtı herhalde. Bilmiyorum. Oradan insanlar aldı kenara götürdü. Çok korkuyorum. Bu gece ilaçla uyudum." dedi.

maltepede-alisveristen-donen-kadina-feci-saldiri-kamerada-5875-dhaphoto3.jpg

Sonrasında çağrı üzerine olay yerine polisin geldiğini, ambulans ile hastaneye götürüldüğünü ve darp raporu aldığını  söyleyen Hatice Türkoğlu, rapor aldıktan sonra Küçükyalı emniyetine gittiğini, ardından da savcılığa gelerek suç duyurusunda bulunduğunu kaydetti.

maltepede-alisveristen-donen-kadina-feci-saldiri-kamerada-5875-dhaphoto11-1.jpg

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Hatice Türkoğlu'nun şikayeti üzerine İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından saldırgan hakkında soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN