Almanya Stuttgart'ta bir nargile kafeye daha silahlı saldırı yapıldı

Almanya Stuttgart'ta bir nargile kafeye daha silahlı saldırı yapıldı

Almanya'nın Stuttgart kentinde bir nargile kafeye daha silahlı saldırı yapıldı. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı. 20 Şubat'ta yapılan saldırıda 5'i Türk 10 kişi ölmüştü.

Almanya'nın Stuttgart kentinde kimliği belli olmayan kişi veya kişiler tarafından bir nargile kafenin penceresine ateş edildi. Olayda ölen yada yaralanan olmazken, nargile kafenin olay sırasında boş olduğu belirtildi.

NARGİLE KAFEYE ATEŞ EDİP KAÇTILAR

Polis tarafından yapılan açıklamaya göre, saldırıyı gerçekleştirenler, bir spor salonunun yanında bulunan nargile kafeye ateş ettikten sonra kaçtı. Polis, soruşturmanın sürdüğünü belirtti.

Almanya'nın Hanau kentinde 20 Şubat günü iki ayrı nargile kafeye ırkçı bir saldırı düzenlenmiş, 5'i Türk olmak üzere 10 kişi hayatını kaybetmişti.

STUTTGART/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN