Altın Koza Film Festivali’nin jüri başkanı Füsun Demirel oldu

Altın Koza Film Festivali’nin jüri başkanı Füsun Demirel oldu

Bu yıl 27’ncisi düzenlenecek olan Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nin jüri başkanı Füsun Demirel oldu.

27. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nin jüri üyeleri belli oldu. Başkanlığını oyuncu Füsun Demirel’in üstlendiği festival jürisi görüntü yönetmeni Feza Çaldıran, oyuncu Damla Sönmez, yönetmen Seren Yüce, müzisyen Can Atilla, yazar Ayfer Tunç ve sinema yazarı Sevin Okyay’dan oluşuyor.

14-20 EYLÜL'DE DÜZENLENECEK

Festival bu yıl pandemi tedbirlerine uygun şekilde 14-20 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Covid-19 önlemleri kapsamında festivalde bu yıl şehir dışından konuk ağırlanamayacağını, sinemaseverlerin festival filmlerini çevrimiçi olarak izleyebileceklerini, ayrıca Adana’da pandemi koşulları gözetilerek hazırlanacak bir salonda yarışma filmlerinin gösterimlerinin yapılacağını belirtti.

Salgın tedbirleri kapsamında festivalin bu yılki içeriği Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması ve Ulusal Öğrenci Kısa Film Yarışması’yla sınırlandırıldı. Bu yarışmaların finalistler ilerleyen günlerde açıklanacak. Altın Koza Ödülleri ise eylül ayında düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak.

Altın Koza Yaşam Boyu Onur Ödülleri ve Orhan Kemal Emek Ödülleri ise aynı törende sahiplerine takdim edilecek.

27. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nin yürütme kurulu, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar tarafından davet edilen isimlerden oluşuyor. Menderes Samancılar’ın başkanlığını üstlendiği yürütme kurulunda Nebil Özgentürk, Kadir Beycioğlu, İsmail Timuçin ve Gökhan Mutlay yer alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN