Altınordu-Altay maçı TRT Spor'da şifresiz yayınlanacak

Altınordu-Altay maçı TRT Spor'da şifresiz yayınlanacak

1. Lig'in 6. haftasında İzmir derbisi heyecanı yaşanıyor. 9 puanlı Altınordu, 10 puanlı Altay'ı konuk ediyor. 21 Ekim 2020 Çarşamba günü saat 19.00'da başlayacak maç, TRT Spor ekranlarından şifresiz ekranlara gelecek. İşte ilk 11'ler...

TFF 1. Lig'de deplasmanda Adanaspor'a 5-2'lik skorla yenilerek zirve yarışında yara alan Altınordu, son olarak Adana Demirspor'u 1-0'lık skorla geçen Altay'ı konuk ediyor. Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu'nda saat 19.00'da başlayacak ve TRT Spor'dan canlı yayınlanacak İzmir derbisinde, Hakan Ceylan düdük çalacak. Ligde 9 puan toplayan Altınordu maç eksiğiyle 8. sırada yer bulurken, 10 puanı bulunan Altay ise 6. basamakta yer alıyor. Koronavirüs (covid-19) salgın hastalığı önlemleri nedeniyle karşılaşamaya seyirci alınmayacak.

ALTINORDU ALTAY NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

TFF 1. LİG 6. HAFTA

MAÇ: Altınordu - Altay

STAT: İzmir Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu

TARİH: 21 Ekim 2020 Çarşamba günü

SAAT: 19.00

YAYIN: TRT Spor / Bein Sports Max 1

HAKEMLER: Hakan Ceylan, Yusuf Bozdoğan, Sezgin Çınar

ALTINORDU ALTAY BEIN SPORTS MAÇ LİNKİ

İç saha maçlarını aynı stadyumda oynayan iki ekipten ev sahibi konumundaki kırmızı-lacivertlilerde tedavisi süren stoper Yusuf ve sağ bek Emre ile idman eksiği olan stoper Yiğithan forma giyemeyecek. Siyah-beyazlılarda tedavisi devam eden sol kanat Ziya kadroda yer almayacak. Adale ağrısı olan sağ kanat Kappel'in durumu maç saatinde netleşecek. Altınordu teknik direktörü Hüseyin Eroğlu ve Altay teknik direktörü Yücel İldiz, derbide 3 puan hedeflediklerini söyledi.

ALTINORDU ALTAY KAÇ KAÇ? ANLIK SKOR

Maç, yayıncı kuruluş TRT Spor ve Bein Sports Max 1 kanalından naklen futbolseverlerle buluşacak. MAÇ LİNKİ yazan yere tıklayarak maçı izleyebilir, CANLI SKOR yazan yere tıklayarak golleri anında takip edebilirsiniz.

TFF ve TRT arasında yapılan yayın hakları anlaşmasının ardından tüm TFF 1. Lig maçları bu sezon boyunca TRT ekranların naklen ve şifresiz yayınlanıyor. Altınordu - Altay mücadelesi de 21 Ekim 2020 Çarşamba günü saat 19.00'da TRT Spor ekranlarından şifresiz izlenebilecek.

MUHTEMEL İLK 11'LER

ALTINORDU

Erhan
Alper
Sinan
Kahraman
Ufuk
Muzaffer
Burak
Ahmet İlhan
Muhammed
Metehan
Ahmet Dereli

ALTAY

Burak
Tolga
İbrahim
Lokman
Özgür
Scuk
Yekta
Erhan
Regattin
Amorim
Paixao

Son dakika spor haberlerini KARAR SPOR'dan takip edebilirsiniz.

TÜRKİYE KUPASI 2020-21 SEZONU HANGİ KANALDA?

ŞAMPİYONLAR LİGİ GRUP ETABI EŞLEŞMELERİ BELLİ OLDU

UEFA AVRUPA KONFERANS LİGİ NEDİR, NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

SÜPER LİG ŞAMPİYONU ŞAMPİYONLAR LİGİ HAKKINI KAYBETTİ!

TFF 1. LİG'İN YAYINCISI DEĞİŞTİ: MAÇLAR ARTIK ŞİFRESİZ!

DIGITURK NASIL İPTAL EDİLİR?

BEIN SPORTS HABER NASIL İZLENİR?

FUTBOL ERKEK OYUNU MUDUR?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN