Bakan Kasapoğlu, milli kick boksçuları kutladı

Bakan Kasapoğlu, milli kick boksçuları kutladı

Gençlik ve Spor Bakanı Dr

Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türkiye’de düzenlenen Dünya Büyükler Kick Boks Şampiyonası’nda 3’ü altın, 5’i gümüş ve 9’u bronz olmak üzere toplam 17 madalya kazanan milli sporcular için tebrik mesajı yayımladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Antalya’da düzenlenen Dünya Büyükler Kick Boks Şampiyonası’nda 3’ü altın, 5’i gümüş ve 9’u bronz olmak üzere toplam 17 madalya kazanan milli sporcuları yayımladığı mesajla tebrik etti.Bakan Kasapoğlu, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:“Ülkemizin ev sahipliğinde Antalya Spor Salonu’nda düzenlenen Dünya Büyükler Kick Boks Şampiyonası’nda 3’ü altın, 5’i gümüş ve 9’u bronz olmak üzere toplam 17 madalya kazanan sporcularımızı tebrik ediyorum. Ay yıldızlı bayrağımızın dalgalandırılmasında ve İstiklal Marşı’mızın dinletilmesinde emeği geçenlere ülkem ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Sporcularımıza başarılarının devamını diliyorum.”

ANKARA/İHA


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN