Başkan adayı Ercan, Orman Haftası dolayısıyla vatandaşlara fidan dağıttı

Başkan adayı Ercan, Orman Haftası dolayısıyla vatandaşlara fidan dağıttı

21-26 Mart tarihleri arasında kutlanan Orman Haftası dolayısıyla Sincan Belediye Başkanı ve Başkan adayı Murat Ercan vatandaşlara fidan dağıttı

Fidan dağıtımına Sincan halkı yoğun ilgi gösterdi.

Sincan Belediyesi; Yenikent, Temelli, Fatih ve Lale Meydanı’nda ücretsiz fidan dağıtımı gerçekleştirdi. Sincan Belediye Başkanı ve Başkan adayı Murat Ercan, "Amacımız, topraklarımızın daha çok fidanla buluşmasını sağlamak. Vatandaşlarımızın da fidan dikimi ve doğaya olan duyarlılığı bizleri oldukça memnun etti” diye konuştu.Fidan dağıtım programına çok sayıda vatandaş katıldı. Uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlar Ercan’a teşekkürlerini iletti.Başkan Ercan öğrencilerle fidan diktiFidan dağıtım töreninin ardından Ercan, öğrencilerle birlikte Belören bölgesinde fidan dikti.

ANKARA/İHA


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN