Ceren Damar Şenel’in babasından Çankaya Belediyesine teşekkür

Ceren Damar Şenel’in babasından Çankaya Belediyesine teşekkür

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, geçtiğimiz Ocak ayında öldürülen Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesi Araştırma Görevlisi Ceren Damar Şenel’in babası Mustafa Damar’ı makamında ağırladı

Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesi Araştırma Görevlisi Ceren Damar Şenel’in babası Mustafa Damar, Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen tarafından ağırlandı. Baba Damar, Başkan Taşdelen’e teşekkür ederek, “İlk günden itibaren yanımızdaydınız, acımızı paylaştınız. ‘Ceren’in gülüşünün genç kuşaklara aktarılması için’ diyerek adını okuluna yakın bir parkta yaşatılmasını sağlayıp bizlere umut verdiniz” dedi.Damar, Ceren’in anısının yaşatılması için katkılarından dolayı Taşdelen’e bir plaket sundu. Baba Mustafa Damar’ı teselli eden Taşdelen, “Onu katleden karanlık zihniyeti unutturmamak, kadına yönelik şiddeti anlatmak, şiddet iklimine karşı durmak hepimizin görevidir. Ceren’i bir kez daha sevgi ve rahmetle anıyorum” diye konuştu.

ANKARA/İHA


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN