Hizmet mahallelinin ayağında

Hizmet mahallelinin ayağında

Her hafta sonu bir mahallede Fen İşleri, Park Bahçeler, İlaçlama ve Temizlik İşleri Müdürlüğü olmak üzere 200’ye yakın ekiple topyekun bakım gerçekleştiren Mamak Belediyesi, bu hafta Küçük Kayaş Mahallesi’nde baştan sona çalışma gerçekleştirdi

Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte mahallenin yollarından, çöp konteynerlerine, parklardan, asfalta kadar birçok ihtiyaç topyekun çalışma ile giderildi. Belediye hizmetlerini vatandaşın ayağına getirdiklerinin altını çizen Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, mahalleleri tek tek ele alarak, “Her mahalleye toplu bir şekilde girerek, yol ve diğer hizmetlerimizi, vatandaşlarımızın sıkıntılarını çözmek için tüm birimlerimizi seferber ediyoruz” dedi.Her hafta sonu bir mahalleye gideceklerini kaydeden Köse, “Yapılan çalışmaları inceliyoruz. Bu bir ekip işi. Halkın yaklaşımı oldukça olumlu. Bu da bizi mutlu etti. İşler sadece bir birim tarafından değil, bütün ekipler işin içine giriyor. Komple bir çalışma yapıyoruz. Mamak’ta 64 mahallemiz var. Hemen hemen hepsinde böyle bir çalışma yapacağız. Bunların içerisinde park bahçe, kaldırım-imar gibi sorunlar da var. Tüm ihtiyaçları çözmek için gayret göstereceğiz” diye konuştu.Mahallelerinde topyekun bir hizmet seferberliğinin başlamasından mutlu olan vatandaşlar ise Mamak Belediyesine bu hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler.

ANKARA/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN