Kazakistan Cumhurbaşkanı Nazarbayev Türkiye’ye geliyor

Kazakistan Cumhurbaşkanı Nazarbayev Türkiye’ye geliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davetine icabetle Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev, 12-13 Eylül 2018 tarihlerinde Türkiye’ye resmi bir ziyaret gerçekleştirecek

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezinden yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın davetine icabetle Kazakistan Cumhurbaşkanı Nazarbayev, 12-13 Eylül 2018 tarihlerinde Türkiye’ye resmi bir ziyaret gerçekleştirecek. Ziyaret sırasında, 13 Eylül günü Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Kazakistan Cumhurbaşkanı Nazarbayev’in başkanlıklarında Türkiye-Kazakistan Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi’nin (YDSK) üçüncü toplantısı düzenlenecek. İki ülkeden ilgili bakanların katılımıyla Ankara’da düzenlenecek olan III. YDSK toplantısı sırasında ekonomi, ticaret, ulaştırma, savunma, eğitim ve kültür gibi alanlarda işbirliğinin artırılması imkanları ele alınacak ve çeşitli anlaşmalar imzalanacak. Toplantı vesilesiyle güncel bölgesel konuların da istişare edilmesi öngörülüyor.

ANKARA/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN