Meslektaşı tarafından öldürülen doktor son yolculuğuna uğurlandı

Meslektaşı tarafından öldürülen doktor son yolculuğuna uğurlandı

İstanbul’da Metin Sabancı Baltalimanı Kemik Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde meslektaşı tarafından bıçaklanarak öldürülen Kaan Erol Ankara’da toprağa verildi

Metin Sabancı Baltalimanı Kemik Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde nöbetçi olarak görev yapan doktor Kaan Erol, sabaha karşı doktorlar odasında yanına gelen asistan doktor Yavuz Sümter tarafından bıçaklanarak öldürülmüştü.Kaan Erol’un cenazesi, memleketi Ankara’ya getirildi. Yenimahalle ilçesindeki Ahmet Efendi Camii’nde düzenlenen törene Erol’un ailesi, yakınları, meslektaşları katıldı. Erol’un tabutunun üzerine karanfiller bırakıldı. Erol’un cenazesi, ikindi namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı’nda toprağa verildi.

ANKARA/İHA


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN