Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Denemeç, Arjantin’de G20 Eğitim Bakanları Toplantısı’na katıldı

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Denemeç, Arjantin’de G20 Eğitim Bakanları Toplantısı’na katıldı

Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Reha Denemeç, Arjantin’in Mendoza şehrinde düzenlenen G20 Eğitim Bakanları Toplantısı’na katıldı

Arjantin’de G20 Eğitim Bakanları Toplantısı’na Millî Eğitim Bakanlığını temsilen katılan Bakan Yardımcısı Denemeç, toplantıda Eğitim ve Beceriler konulu bir sunum gerçekleştirdi. Denemeç, toplantının ardından, G20 Eğitim Bakanları ile G20 İstihdam Bakanları’nın ortak toplantısına iştirak etti. Denemeç, söz konusu bu toplantıda, ’İçermeci Gelecek Çerçevesinde Kız Çocuklarının Okullulaşması’ için yapılan çalışmalar konusunda bir konuşma yaptı. Denemeç daha sonra Kanada, İngiltere ve Dünya Bankası temsilcileri ile ikili görüşmeler gerçekleştirdi. Kanada İleri Eğitim Bakanı Beaudry Mellor ve İngiltere Eğitim Bakan Yardımcısı Theodore Adnew ile yapılan ikili görüşmelerde ise İngilizce eğitimine dair işbirliği olanakları görüşüldü.

ANKARA/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN