ÖSYM Başkanı Aygün: ’’Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonraki sınavlarda da adalet ve liyakata büyük önem vereceğiz’’

ÖSYM Başkanı Aygün: ’’Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonraki sınavlarda da adalet ve liyakata büyük önem vereceğiz’’

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığına atanan Halis Aygün, ’’ÖSYM olarak şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonraki sınavlarda da adalet ve liyakata büyük önem vereceğiz’’ dedi

ÖSYM Başkanlığına atanan Halis Aygün yaptığı açıklamada, ’’Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleriyle Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı görevine atanmamdan dolayı büyük mutluluk ve gurur duymaktayım. Teveccühleri ve şahsıma göstermiş olduğu güven dolayısıyla Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür ederim. ÖSYM gibi ülkemiz ve milletimiz için çok önemli ve kritik bir kurumun başkanlığına atandığımın bilincindeyim. ÖSYM olarak şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonraki sınavlarda da adalet ve liyakata büyük önem vereceğiz’’ ifadelerini kullandı.

ANKARA/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN