Üniversitelere ek yerleştirme tercihleri yarın alınmaya başlayacak

Üniversitelere ek yerleştirme tercihleri yarın alınmaya başlayacak

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarına göre adaylar, 2018-YKS ek yerleştirme tercihlerini 14-20 Eylül tarihleri arasında yapacak

2018 YKS sonuçlarına göre 2018-2019 öğretim yılı için yükseköğretim programlarına ek yerleştirme işlemleri, ÖSYM tarafından yapılacak. Adaylar, 2018-YKS ek yerleştirme tercihlerini 14-20 Eylül tarihleri arasında T.C. kimlik numarası ve şifreleri ile ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden bireysel olarak yapacak. Ek yerleştirme işlemleri, 2018 Yükseköğretim Kurumları Sınavı Kılavuzu ve 2018-YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu ile 2018-YKS Yükseköğretim Programlarına Ek Yerleştirme Kılavuzu’nda belirtilen kural ve ilkelere göre yapılacak. 2018-YKS Yükseköğretim Programlarına Ek Yerleştirme Kılavuzu’na http://www.osym.gov.tr/ adresinden ulaşılabilecek.

ANKARA/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN