YTB’den 20 ülke çocuğuna 23 Nisan etkinliği

YTB’den 20 ülke çocuğuna 23 Nisan etkinliği

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB) koordinesinde yürütülen Türkiye Bursları kapsamında Ankara’da eğitim alan uluslararası doktora öğrencilerinin çocukları, 23 Nisan etkinliğinde doyasıya eğlendi

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı, tarafından Türkiye’de burslu eğitim gören doktora öğrencilerinin çocukları için özel bir etkinlik düzenlendi. 20 ülkeden gelen onlarca minik, kendileri için hazırlanan atölyelerde gönüllerince vakit geçirirken, ilk kez tanıştıkları geleneksel Türk oyunlarıyla farklı deneyimler yaşadı. 20 ülkeden gelen onlarca minik, özel olarak hazırlanan atölye çalışmalarına katıldı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında gerçekleşen etkinlikte minikler, geleneksel Türk oyunlarıyla da tanışma imkanı buldu. Çuval yarışı oyununda zorlanan çocuklar, palyaçolarla birlikte çocuk bayramını doyasıya yaşadı. Renkli anlara sahne olan etkinlikte minikler günün anısına kendileri için tişört de tasarladı.

ANKARA/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN