Antalya Büyükşehir Belediyesi engellileri unutmadı

Antalya Büyükşehir Belediyesi engellileri unutmadı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gürbüz, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Antalya Özel Büyükşehir Özel Eğitim Okulu ve Engelli Rehabilitasyon Merkezi’ndeki özel bireylerle bir araya geldi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, her yıl geniş katılımlı etkinlikler düzenlediği 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde, bu yıl Covit-19 salgını nedeniyle Antalya Özel Büyükşehir Özel Eğitim Okulu ve Engelli Rehabilitasyon Merkezi’nde eğitim gören öğrencileri ziyaret edip, hediye verdi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekter Yardımcısı Mustafa Gürbüz, bu özel günde merkezdeki özel bireylerle bir araya gelerek, etkinliklerine dahil oldu ve onlarla oyun oynadı. Gürbüz’e ziyaret esnasında Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Güven Ulutekin, Özel Gereksinimli Bireyler Destekleme Derneği (ÖZGEBİR) Başkanı Mustafa Kılınç eşlik etti. Özel öğrencilere ‘Biz Birlikte Güçlüyüz, Muhittin Böcek’ yazılı ve tasarımında Antalya’nın tarihi eserlerin yer aldığı kupalar hediye edildi. 

ÖZEL İLGİ GÖSTERİYORUZ

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gürbüz, Başkan Muhittin Böcek’in Antalya Özel Büyükşehir Özel Eğitim Okulu ve Engelli Rehabilitasyon Merkezi’ne özel ilgi gösterilmesi hususunda talimatları olduğunu ifade etti. Merkezde pandemi önlemlerinin titizlikle uygulandığına dikkat çeken Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gürbüz, “Velilerimiz merkezimize gönül rahatlığıyla çocuklarını getirebilir. Her türlü önlemi alınmış şekilde eğitimlerimiz devam ediyor. Bugün de hem engel tanımayan kardeşlerimizin sorunlarına dikkat çekmek hem de onların toplumsal yaşama katılımını sağlamak açısından buradayız. Onlara çam sakızı çoban armağanı niteliğinde Başkanımızın birer kupasını hediye ettik” diye konuştu 
 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN