Antalya Büyükşehir Belediyesi, zararlı haşerelere karşı yeşil alanlarda ilaçlama yaptı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, zararlı haşerelere karşı yeşil alanlarda ilaçlama yaptı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat’ta sorumluluğunda bulunan yeşil alanlarda zararlı haşerelere karşı bitki ve çiçeklere ilaçlama yaptı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı Yeşil Alanlar Bakım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekipleri yaz mevsimiyle birlikte çiçek ve bitkilerde çeşitli haşerelerin türemesi üzerine harekete geçti. Ekipler yeşil alanlarda ilaçlama seferberliği başlattı.

MÜHENDİS GÖZETİMİNDE İLAÇLAMA

Ekipler, Manavgat’ta Türkbeleni Kent Parkı başta olmak üzere parklarda, orta refüjlerde çiçek, bitki ve ağaçlarda görülen haşerelerin bitkilerin büyümesi ve gürleşmesine engel olduğunu tespit etti. Büyükşehir ekipleri yeşil alanlarda görülen basara, kırmızı örümcek ve kurt zararlılarına karşı ziraat mühendisi gözetiminde ilaçlama yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN