Antalya Büyükşehir’den Gündoğmuş’a kreş

Antalya Büyükşehir’den Gündoğmuş’a kreş

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in 19 ilçenin tamamında açılması talimatını verdiği kreşler hayata geçiriliyor. Gündoğmuş Özügür Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Kreş ve Gündüz Bakım Evi, hizmet için gün sayıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalyalı çocukların geleceğine yatırım yapmayı sürdürüyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in talimatıyla ilçelere çalışan annelerin çocuklarını güvenle bırakabileceği modern kreşler kazandırılıyor.

ÇOCUKLAR İÇİN ÖZEL TASARLANDI

Gündoğmuş’un Özügür Mahallesi’nde yapımı tamamlanan kreş binasında son rötuşlar yapılıyor. Büyükşehir Belediyesi Gündoğmuş Kreş ve Gündüz Bakım Evi, çocukların nitelikli eğitim alabileceği ve kaliteli zaman geçireceği bir merkez olacak. Çocukların kişisel gelişim ve eğitimlerine okul öncesi destek vermek amacı ile tasarlanan kreş binasında iki adet derslik, atölye ve oyun odası yer alıyor.

OKUL ÖNCESİ KALİTELİ EĞİTİM

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi yetkilileri, kreşin Gündoğmuşlu çocukların gelişimine uygun, uzman eğitmenler eşliğinde iyi bir eğitim alarak keyifli vakit geçirmesine yardımcı olacak donanımda hazırlandığını belirterek, ‘Annelerin gönül rahatlığıyla çocuklarını emanet edecekleri kreşte, çocuklarımızı öğretmenlerimiz eşliğinde okul öncesi eğitime hazırlayacağız” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN