Antalya’da FETÖ/PDY operasyonu

Antalya’da FETÖ/PDY operasyonu

Antalya yapılan operasyonda FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütünü üyesi oldukları gerekçesiyle haklarında yakalama kararı olan 4 kişi gözaltına alındı

Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada dijital dokümanlar, para ile birlikte sahte ve başkasına ait kimlik bulundu.Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü içerisinde üst düzey faaliyet gösteren ve hücre evlerinde gizlenen firarilerin yakalanması, hücre evi olarak kullanılan adreslerin tespit ve deşifresine yönelik operasyon düzenlendi. 4 ayrı adrese eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonda haklarında Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma suçundan yakalama emri bulunan 4 kişi hücre evinde yakalanarak gözaltına alındı. Hücre evlerinde yapılan aramalarda, 670 dolar, 6 adet cep telefonu, 5 adet taşınabilir bellek, 7 adet sim kart, 2 adet dizüstü bilgisayar, 1 adet taşınabilir modem, 1 adet sahte kimlik, 1 adet başkasına ait kimlik ile 2 adet yasaklı yayın ele geçirildi.

ANTALYA/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN