ASAT ekiplerinin müdahale kapasitesi artırıldı

ASAT ekiplerinin müdahale kapasitesi artırıldı

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü arızalara müdahale eden onarım ekiplerini güçlendirdi

Arıza onarım birimlerine yapılan araç takviyesi ve teknik donamım açısından yapılan güçlendirme ile ASAT ekiplerinin müdahale kapasitesi ve hızı artırıldı.

Vatandaşlardan gelen ihbarlara ve sistem üzerinden tespit edilen arızalara müdahale eden ASAT, onarım ekiplerinin sayını arttırdı.Saha ekiplerine takviyeYazın turizm etkisi, kışın ise yoğun yağış mevsiminde ortaya çıkabilen arızalara müdahale etmekte zorlanan ASAT, saha ekiplerini takviye etti. Arıza onarım birimlerine yapılan araç takviyesi ve teknik güçlendirme ile kurum ekiplerinin müdahale kapasitesi ve hızı artırıldı.Asfalt birimine de takviyeAynı kapsamda ASAT’ın kendi bünyesinde hizmet veren asfalt birimine de takviye yapıldı. Bu sayede onarım çalışmaları sonrasında kazı sebebiyle yollarda oluşan bozukluklara da ivedilikle asfaltlama yapılabilecek.

ANTALYA/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN